Seuran Säännöt

Jäsenmaksu
Seuran toimintaan osallistuva uimari on velvollinen maksamaan harjoitusmaksun sekä seuran jäsenmaksun. Jäsenmaksu on kalenterivuodelle ja peritään seuran jäseniltä helmikuussa 2021. Seuran vuosikokouksessa jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 25 eur./vuosi. Seura toivoo myös vanhempia liittymään seuraan mukaan kannatusjäseniksi, kannatusjäsenien maksu on 25 eur./kalenterivuosi.

Uintipaikan peruttaminen
Kaikilla uimareilla on mahdollisuus tutustua kaksi kertaa oman ryhmän toimintaan. Jos peruttaa paikkansa ennen kolmatta harjoituskertaa kausimaksua ei peritä. Uimari sitoutuu kolmannella harjoitus kerralla maksamaan kausimaksun kokonaisuudessaan seuralle. Jos uimari päättää lopettaa ryhmässä harjoittelemisen, tulee tästä aina viestiä omalle valmentajalle sekä hallinto(at)simmisgrani.fi osoitteeseen.

Poissaolo
Poissaoloa ei korvata. Sairastapauksissa, jotka ovat jatkuneet yli 2kk käsitellään erikseen ja näistä vaaditaan lääkärintodistus. Olkaa yhteydessä hallinto(at)simmisgrani.fi. Uintivuoroja jotka osuvat pyhäpäivälle tai uimahallin ollessa suljettu ei korvata. Näistä seura viestii mahdollisimman ajoissa.

Blue Card
Seuran uimareita kehotetaan hankkimaan itselleen Blue Card kortti.Blue Card on edellytys osallistumiseen kisoihin. Huomioikaa että kortin saamiseen menee noin kaksi viikkoa. Kortti on aina voimassa syys/kevät kauden ja kortti hankitaan Uimaliiton kautta. www.uimaliitto.fi. Blue Card kortissa on lisenssin lisäksi vakuutus uimarille.